ul. Tošin Bunar 188 lok.2
+381. 11. 319.18.73
+381. 63. 203.168
+381. 63. 33.22.34
ELEKTRONSKE BRAVE VOLANA

U poslednje vreme česta je pojava kvarova takozvane donje brave na Mercedesima C i E klase, odnosno serijama W 204 i W 212. Kvar može da bude vrlo neprijatan jer se manifestuje tako što ne može da se da kontakt, a samim tim ne može ni da se startuje vozilo.

 

Auto je u tom slučaju jednostavno “mrtav”, a poseban problem je što ne može da se otključa volan, pa je velika komplikacija šlepovanja vozila do servisa ako su točkovi ostali u zaokrenutom položaju.

 

 

Šta činiti?

 

Stručnjaci servisa Autoelektronika iz Novog Beograda imaju rešenje za ovaj problem. Popravka donje brave se efikasno obavlja, sa praktično trajnim rešenjem i minimalnom mogućnošću za ponovnim javljanjem problema.

 

Ukoliko vozilo nije moguće navući na kamion šlep službe zbog zaključanog volana koji je ostao “namotan”, ostaje mogućnost da se vozilo preveze do servisa “paukom” ili da stručnjaci Autoelektronike dođu na lice mesta i specijalnim metodama “prevare” bravu kako bi auto bio dovežen do servisa.

 

U svakom slučaju, ovaj učestali problem na Mercedesima Autoelektronika efikasno rešava po višestruko nižoj ceni od nabavke novog rezervnog dela.